22 Temmuz 2010 Perşembe

Cep telefonunu spor arabaya dönüştüren 17 yaşındaki ticaret dehası

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 17 yaşındaki Steven Ortiz bir cep telefonunu Porsche Boxter'a dönüştürdü. Hem de herhangi bir doğa üstü güç kullanmada. İnternet üzerinden ilan vermeye ve aramaya yarayan Craiglist sitesini kullanarak elindekileri başka insanlarla takas eden Ortiz bir cep telefonuyla işe başlamış. Telefonu bir iPod'la takas etmiş. Sonra iPod'u bir arazi motorsikletiyle değiştirmiş. Arazi motorsikletini de ufak bir arabayla takas etmiş. Ardından elindekini farklı arabalarla değiştirerek devam eden Ortiz bir arazi aracına kadar ilerlemiş. Son olarak arazi aracını da 2000 modeli bir Porsche Boxter ile takas eden Steven Ortiz hiç para harcamadan kullanılmış bir cep telefonu karşılığında spor araba sahibi olmuş. Tipine de bakarak Kayseri'li olduğunu düşündüğüm genç ve uyanık tüccarla ilgili haber videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.








2 yorum:

  1. Vaktinde Kyle MacDonald adında birisi de ataçla başladığı takas hikayesini ev sahibi olarak sonlandırmıştı. Ne kadar doğru bilmem ama hikayesi burada:

    http://tr.wikipedia.org/wiki/Kyle_MacDonald

    YanıtlaSil
  2. selam gerçekten çok tipik bir haber bütün takasçıları dolduruşa getirmiştir ben ce(bağlaç olan ce ayrı yazılır).şaka bir yana gerçekten çok güzel bir başarı öyküsü.

    YanıtlaSil