3 Mayıs 2011 Salı

Maraş dondurmacısı viral videoya konu oldu

Maraş dondurması güzeldir, hele "gerçek" Maraş dondurmasıysa. Biraz serttir, sakız gibi uzar, ayrıca çok lezzetlidir. Daha da ilginç olanı ise o dondurmanın sunuş şeklidir. Maraşlı dondurmacılar çubuğa yapışık dondurma külahıyla türlü hokkabazlıklar yaparlar, insanı deli ederler. İşte böyle bir dondurmacı hokkabazlığını videoya kaydeden bir turist bu videoyu internette paylaşmış. Sonuçta bizim dondurmacının videosu çok meşhur olmuş. Üstelik videodaki dondurmacı öyle çok becerikli de değil, bundan çok daha iyisini yapanlar var. Yine de dondurma istediğinde hiçbir atraksiyon yaşamadan almaya alışmış kişiler için bu hareketler olağanüstü görünüyor. Paylaşım sitelerinde çok popüler olan Maraşlı dondurmacı videosu aşağıda. Videoyu göremiyorsanız şuraya tıklayabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Kendimi bildim bile nefret ederim dondurmacının bu oyunlarından, sinir olurum, videoda izlemeye bile tahammül edemiyorum.
    Oysa maraş dondurması ne güzel yenir, enfestir, su şeker gıda boyası değil tamamen mahlepten yapılır, boğazı hasta etmez, kilo kilo azot buzunun içinde paketlenip şehirlerarası yolculuk eder, teey tey maraşta yemek lazım :D

    YanıtlaSil