5 Nisan 2011 Salı

iPhone için bluetooth çevir-aç klavye; TK-421

Türk Hava Yollarının 421 sefer sayılı uçağından bahsetmiyorum, iPhone için tasarlanmış, çevirince açılan oldukça kullanışlı fiziksel bir klavye TK-421. Klavye ihtiyacı hissetdiğiniz zaman çeviriyorunuz ve işte size mini bir netbook :P işiniz bitince de tekrar çevirip kapatıyorsunuz.

iPhone 3GS ve iPhone 4 ile uyumlu olan çevir-aç klavye, iPhone'unuzun kalınlığına kalınlık katıyor doğal olarak. "Neden iPhone 3GS ile çalışıyor da aynı kasaya sahip iPhone 3G ile çalışmıyor ?" sorunusun cevabı ise; malesef iPhone 3G'nin işetim sisteminin bluetooth klavye kurulumunda ve kullanımında tam randımanlı olmaması, varın gerisini siz söyleyin :)
Yurtdışı satış fiyatı 39,99 $ olarak etiketlenmiş.

Beraberinde gelen USB kablosu ile şarj edilen klavye, sabit tutucu mıknatısları sayesinde siz çevirmedikçe sabit kalıyor, iPhone ile bluetooth üzerinden bağlantı kuruyor, bu sayede herhangi bir kablo veya soket ile bağlantı yapmaya gerek kalkmıyor. OldSkool tarzı tuşları olan, internet, e-posta, yazışmalar ve diğer pekçok uygulamada hız ve etkinlik artışı sağlayacağını düşündüğüm bluetooth klavyenin eğlenceli tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

1 yorum:

  1. Arkadaş, iPhone alınca bir telefon parası da aksesuarlara yatıracağız bu gidişle. Almasak da olmaz, hepsi çok güzel.

    YanıtlaSil