4 Nisan 2011 Pazartesi

iPad için fiziksel oyun kolu; JOYSTICK-IT Tablet Arcade Stick

iPad ile ekrana dokunarak oyun oynamaktan hoşlanmayanlara, artık fiziksel oyun kolunuz JOYSTICK-IT Tablet Arcade Stick var. iPad'in ekranına, zarar vermeyecek şekilde tutunan ve yeri kolayca değiştirilebilen oyun kolu ile ekrana dokunmadan, sanki bir joypad kullanıyormuşçasına oyun zevkine varabileceksiniz. Oyun oynarken kollara fazla bastırmamanızı tavsiye edeceğim, ne olur ne olmaz. ;)

JOYSTICK-IT ile ekrana dokunarak kontrol edilebilen her oyunu  rahatça oynayabileceksiniz (komplex parmak dokunuşları ile kontrol edilen oyunlarda tam anlamıyla çalışmayabilir), yapmanız gereken yalnızca oynamak istediğiniz oyunu çalıştırmak ve JOYSTICK-IT'i oyunun ekranda kontrol edildiği yere hafifçe bastırarak tutturmak, başkaca hiçbir şey yapmadan oyunu oynamaya hazırsınız. JOYSTICK-IT ile oyun oynarken kontroller çok daha iyi bir hale, oyun oynamak ise çok daha zevkli hale geliyor. Oyunu oynadıktan sonra ise JOYSTICK-IT'i hafifçe yukarı çekerek çıkarabilir, iPad'inizi normal biçimde kullanmaya devam edebilirsiniz. Herhangi bir pil veya kabloya yada bağlantıya ihtiyaç duymadan çalışan oyun kolu, işlenmiş alüminyum yapıya sahip, Parmak ile temas eden kısımları lazer ile şekillendirilmiş, bu sayede oyun oynarken parmakların kayması engellenmiş
JOYSTICK-IT, kapasitif dokunmatik ekranlı tüm cihazlarda çalışabiliyor, bu da iPad ve çoğu Android tabletlerde çalıştığı anlamına geliyor. Hatta kapasitif dokunmatik ekranlı cep telefonlarda da kullanılabileceğini zannediyorum fakat boyutları sebebiyle ne denli kullanışlı olur bilemiyorum.

Yurtdışı satış fiyatı 24,99 $ olan üründen 2 tane birden alırsanız fiyatı 39,99 $'a düşüyor. Aşağıdaki videoda kullanım deneyimini görebilirsiniz.

1 yorum: