17 Aralık 2010 Cuma

Cepte olan bitenden haberdar eden saat: Fossil Connected

ABD kökenli saat üreticisi Fossil'in yeni modeli telefonu cepten çıkarma ihtiyacını (çoğu durumda) ortadan kaldırıyor. Fossil Connected kullanıcısının BlackBerry veya Android telefonuyla Bluetooth üzerinden bağlantı kuruyor. Daha sonra da telefonun ekranında görülen pek çok bilgiyi (mesajlar, arayan kişilerin ismi ve numarası, hava durumu, vs...) saatin üzerinde gösteriyor. Özellikle araba kullanırken işe yarayacağını düşündüğüm ürün telefona bakmanın uygun kaçmadığı toplantılarda da çok faydalı olabilir. Connected şimdilik sadece bir konsept tasarım, seri üretime ne zaman geçeceği belli değil. Fiyatının ise 200$ civarında olacağı tahmin ediliyor. Benim favorim hala Rolex Daytona (2 numarada Omega Speedmaster, 3 numarada da Tag Heuer Monaco var), ama yoğun iş günlerinde Connected gibi faydalı bir ürünü kolumda taşımak hoş olurdu.

4 yorum:

  1. garı evden arıyo baksana telefona ayı diyomu acep :D

    YanıtlaSil
  2. Hakikaten "connected".
    Fikri beğendim

    YanıtlaSil
  3. Symbian ve iPhone kullanıcılarının başı kel mi?

    YanıtlaSil
  4. Fikir güzel, ama saatin şarj ömrüyle ilgili bilgi vermemeleri kötü olmuş. "Saatimin şarjı bitti" hadisesi hiç hoş olmaz.

    @Hayat Çilingiri
    Symbian kullanıcılarının başı hep kel. iPhone kullanıcıları zaten her zaman "saçıbol", onlarda her iş için bir aksesuar mutlaka bulunur.

    YanıtlaSil